Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii intocmire declaratii de conformitate jucarii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jucăriile sunt foarte bine reglementate în întreaga lume și standardele de siguranță a jucăriilor sunt actualizate în mod constant.

Consumatorii trebuie să aibă încredere că jucăriile pe care le cumpără pentru copii sunt de înaltă calitate și sunt sigure.

Cerinţele generale de siguranţă sunt:
- Să nu pună în pericol sănătatea copiilor pe durata de utilizare normală şi previzibilă, având în vedere comportamentul obişnuit al copiilor.
- Să ţină cont de abilitatea utilizatorilor mai mici de 3 ani
- Să avertizeze utilizatorii sau supraveghetorii asupra pericolelor inerente şi riscurilor de vătămare în utilizarea jucăriilor şi modului de evitare a acestor pericole.

DARO LOGISTICS INT’L CO SRL oferă soluții pentru toate jucăriile, astfel încât să puteți fi sigur că jucăriile sunt conforme cu reglementările relevante și standardele de calitate, cum ar fi noua directivă privind siguranţa jucăriilor din UE.

DARO LOGISTICS INT’L CO SRL are ca scop de a asigura siguranța jucăriilor și oferă un program cuprinzător, incluzând:
• Suport pentru dezvoltarea de noi produse (verificarea specificaţiilor produsului, consiliere tehnică/design)
• Actualizare și interpretare a cerințelor legale
• Evaluarea securității/a riscurilor (analiza riscurilor de produse). Evaluarea riscurilor- demonstreză că riscurile au fost reduse, iar în cazul riscurilor care nu pot fi eliminate, s-au luat măsuri necesare pentru reducerea acestora la un nivel acceptabil pentru informarea utilizatorului, prin avertismente şi instrucţiuni
• Consultanţă privind intocmirea dosarului tehnic pentru fiecare jucărie (Conţine toate documentele tehnice referitoare la mijloacele utilizate de producător prin care demonstrează, garantează şi declară că jucăriile fabricate respectă cerinţele esenţiale de siguranţă )
• Elaborarea instrucţiunilor de folosire
• Declaraţia de Conformitate. Reprezintă declaraţia pe propria raspundere a unui anumit producător că o anumită jucărie îndeplineşte cerinţele prevăzute la art. 10 şi în Anexa nr. 2 din HG 74/2011
Pentru jucăriile destinate a fi puse la dispoziţie pe piaţă în România se redactează sau se traduce, după caz, în limba română

Se păstrează pentru o perioadă de 10 ani după ce jucăria a fost introdusă pe piaţă

DARO LOGISTICS INT’L CO SRL oferă producătorilor, importatorilor și comercianților cu amănuntul    soluţii complete de asigurare a calităţii produselor, personalizate pentru fiecare tip de jucărie.

Alegându-ne pe noi înseamnă că puteți fi sigur că vă asiguraţi de calitatea produselor dumneavoastră intrate pe piaţă și reduceţi riscul costisitor de retragere a jucăriilor.

Pentru informaţii suplimentare şi pentru preţ nu ezitaţi să ne contactaţi.
Din Gura in Gura
Alte Produse